Inici > Esport > Piscines de Tiana

Envoltada de verd i amb una àmplia zona de gespa natural, la piscina de Tiana és un espai lúdic i esportiu per a passar matins o tardes d’estiu.

La instal·lació compta amb dues piscines d’aigua descobertes. Una piscina amb un aforament màxim de 120 persones i una de petita amb un aforament màxim de 29 persones.

A l’equipament hi ha un vestidor femení i un masculí, zona de pícnic i una àmplia zona de gespa natural. També disposa de servei de bar. El caliu de la piscina es completa amb l’entorn natural i la ubicació.

HORARI I CALENDARI D’OBERTURA DE LA PISCINA

L’aforament total és de 330 persones. Només es poden treure l’abonament a la piscina el empadronats a Tiana i Montgat. L’accés a la compra d’entrades puntuals és lliure. La piscina obre cada any de juny a setembre. Properament s’informarà de l’horari.

Aquí trobaràs resposta a temes que et poden interessar sobre la piscina d’estiu municipal. Consulta aquí les normes generals de l’equipament.

Quin és l’aforament de la piscina municipal de Tiana?

330 persones

Quin és l’horari?

Els mesos de juny i juliol està  oberta de dilluns a diumenge de 10 h a 20 h.

Els mesos d’agost i setembre l’horari és de dilluns a diumenge d’11 h a 20 h.

Qui pot adquirir l’abonament? 

Només es poden treure l’abonament els empadronats a Tiana i Montgat.

Quants tipus d’abonaments hi ha?

Hi ha l’abonament de temporada o l’abonament mensual. Aquests poden ser de pagament o gratuïts com és el cas dels menors de 6 anys o majors de 65 anys.

Hi ha un abonament pels acompanyants de menors d’edat abonats?

Sí. Podeu fer una instància a l’Ajuntament detallant si l’acompanyant està empadronat a Tiana i a quins abonats menors d’edats han d’acompanyar. Es tramitarà un abonament individual per a l’acompanyant.

Existeix un carnet d’abonat/da físic?

No. El carnet és virtual. Des de l’aplicació mòbil reserva play es pot accedir a la piscina. En aquesta mateixa aplicació hi ha un botó d’entrada i un botó de sortida que substitueix al físic.

Les persones que no disposin de dispositius electrònics (infants o gent gran), poden accedir mitjançant el codi d’accés d’usuari/a que s’ha facilitat en el moment de la compra de l’abonament.

I per les entrades diàries o puntuals?

L’accés a la compra d’entrades puntuals és lliure. L’entrada també és virtual i s’ha de mostrar a la recepció.

Que haig de fer si tinc l’abonament i vull anar a la piscina?

En el cas de les persones que tenen abonament, es recomana que facin la reserva amb antelació de forma online, a través de l’aplicació de reserva play. Les persones amb abonament disposen del servei de cita prèvia de 48 h per poder reservar i estalviar-se cues. Un cop s’hagi realitzat la reserva ja no has de fer rés. Només has d’anar a la piscina el dia i hora reservat i passar el control d’entrada.

Si tinc abonament, he reservat i no puc venir?

Si has reservat i no pots venir,  has d’anul·lar la reserva des de l’aplicació perquè altres persones puguin gaudir de la piscina.  

Que haig de fer si no tinc abonament i vull una entrada individual?

Les entrades individuals no disposen de cita prèvia i s’han d’adquirir el mateix dia que vulguis venir a la piscina a través de l’aplicació de reserva play. No es poden adquirir d’una altra manera.

Si no soc de Tiana ni de Montgat, com em puc treure una entrada per mi i tota la família?

Primer has d’iniciar sessió a l’aplicació de reserva play. Si no estàs registrat ho hauràs de fer. Seguidament, ves a reserves de piscina on apareixerà un calendari i hauràs de seleccionar la franja horària en la qual vols venir a la piscina de Tiana. Després hauràs de seleccionar la durada.

Un cop fets aquests passos,  s’obrirà una nova pantalla perquè seleccionis quantes entrades vols. Finalitza amb la pestanya comprar seleccionats i et redirigirà al pagament.

Si vull comprar entrades i l’aplicació no em deixa, puc anar a la recepció de la piscina i comprar-les allà?

No. Només es poden adquirir per l’aplicació.

Es pot pagar en metàl·lic a la recepció de la piscina?

No. Tots els pagaments s’han de fer prèviament amb targeta de crèdit o dèbit a través de l’aplicació de reserva play.

Es poden fer servir els vestuaris?

Si. No hi ha cap restricció.

Com puc reservar la zona de picnic?

Hauràs de dirigir-te a la recepció i fer la reserva de l’hora que vols estar.

Per tal de garantir la seguretat dels usuaris a la Piscina d’Estiu Municipal de Tiana, s’han establert les següents mesures:

AFORAMENT I LIMITACIONS D’ACCÉS:

 • L’aforament anirà en funció de la situació sanitària derivada de la Covid-19. Inicialment i degut no haver restriccions en el moment d’aprovació d’aquesta instrucció, l’aforament serà del 100% en cada franja horària.
 • L’usuari sense reserva, encara que l’aforament no sigui complet, no podrà accedir sense abans fer la reserva.
 • El sistema de reserves podrà ser modificat, per l’ajuntament, sempre que es consideri necessari, amb l’objectiu  de garantir l’accessibilitat del conjunt dels abonats, en aquells moments que es puguin produir restriccions al servei o aforament per part de la normativa vigent.
 • S’habilitarà a l’interior de la piscina una “zona repàs” per banyistes en fase estàtica o per desplaçar-se amb moviments suaus.
 • Escoles i casals tindran un espai reservat a la gespa.

DESINFECCIÓ DELS ESPAIS: Es durà a terme un protocol  especial de desinfecció i neteja dels espais que garantirà l’augment de la freqüència temporal de neteja i l’ús de productes homologats pel Covid-19.

 • Augment de la freqüència temporal de neteja.
 • Operacions de neteja i desinfecció Covid–19:
  • Neteja i desinfecció de les zones d’estada i de trànsit dels banyistes, al menys 2 cops a el dia, fent especial èmfasi en les zones més freqüentades, lavabos, dutxes i vestidors.
  • Intensificació de la neteja i desinfecció dels vestuaris i lavabos. Els lavabos estaran dotats de sabó i/o solucions hidro-alcohòliques, paper d’un sol ús i papereres amb tapadora i pedal, les quals es buidaran freqüentment. A més, es col·locarà en un lloc visible un cartell informatiu amb el correcte rentat de mans.
  • Per a la neteja i desinfecció de cadires, taules de pícnic o similars s’utilitzaran desinfectants com lleixiu a una dilució 1.50, o desinfectants amb activitat virucida que es troben comercialitzats.
 • Ventilació dels espais tancats: vestidors, banys i sales tècniques.
 • Ús de productes biocides de neteja homologats pel COVI-19.
 • Ús d’eines específiques que permetin un major grau de profunditat en la neteja de les instal·lacions.
 • Tractament de l’aigua dels vasos: depuració física i química de l’aigua, renovació mitjançant addicció d’aigua d’aportació i realització de controls operatius rutinaris.
 • Control de la qualitat de l’aigua del vas:
  • Regulació del Ph per garantir una desinfecció eficaç.
  • Desinfecció segons l’Organització Mundial de la Salut (OMS), una concentració residual de clor lliure de ≥0.5 mg / l en l’aigua de la piscina durant un mínim de 30 minuts de contacte a un pH ≤8 és suficient per eliminar virus embolicats com els coronavirus
  • Mesura constant del desinfectant residual, cada hora. Específicament es realitzaran diàriament mesuraments completes de desinfectants abans de l’obertura.
  • Analítiques d’aigua.

MESURES DE PROTECCIÓ: S’implantaran mesures de protecció per prevenir el contacte entre treballadors i usuaris.

 1. Mampares de protecció a la recepció de la instal·lació.
 2. Canvi del calçat: caldrà utilitzar un calçat exclusiu dins la instal·lació que no sigui el mateix calçat de carrer.
 3. Compra d’abonaments i entrades només ONLINE. 
 4. L’accés a la piscina es realitzarà amb cita prèvia i al arribar a la instal·lació per entrar caldrà fer-ho a través de l’app instal·lada prèviament al mòbil del usuaris, que caldrà que marquin l’entrada i sortida de la instal·lació, per tal de controlar l’aforament. D’igual manera, aquelles persones que no disposin de mòbil podran entrar a la piscina amb el codi numèric facilitat en el moment de la reserva de plaça mitjançat la cita prèvia.
 5. Missatges de prevenció mitjançant cartells: aquests recordaran als usuaris que mantinguin bones pràctiques d’higiene pública, com dutxar-se abans d’entrar a la piscina. Indicaran també que davant de qualsevol símptoma han d’abandonar la piscina, al igual que  la recomanació de rentar els vestits i les tovalloles de bany, per eliminar tots els bacteris o virus.
 6. Circulacions d’entrada i sortida a la instal·lació, des de la recepció de la instal·lació fins la zona de platja marcades a terra amb guix o cinta especial.
 7. Abans d’entrar al vas d’aigua caldrà dutxar-se prèviament.

TANCAMENT  I REGULACIÓ D’ESPAIS

VESTIDORS

 1. La direcció no es fa responsable dels objectes de valor que puguin prendre i li puguin sostreure.
 2. Per motius higiènics queda totalment prohibit afaitar-se i depilar-se al vestidor, així com en qualsevol espai de la instal·lació.
 3. S’ha de procurar deixar els vestidors en les millores condicions possibles.
 4. Cal utilitzar les papereres per dipositar-hi els cabells, envasos buits, papers…
 5. Per motius higiènics us preguem que utilitzeu les xancletes de bany a tots l’espai de vestidors.
 6. Els nens i nenes majors  de 6 anys (7 anys o més) no podran accedir als vestidors de sexe oposat. Els menors d’aquesta edat podran ser acompanyats per una persona adulta, utilitzant el vestidor del sexe de l’acompanyant.
 7. Els vestidors seran compartits per tots els usuaris de la instal·lació. Per aquesta raó, cal deixar-los lliures d’objectes mentre s’està utilitzant qualsevol servei de la instal·lació i utilitzar-los el temps mínim necessari, a fi de realitzar la neteja i disponibles per a altres usuaris/àries.
 8. Després d’utilitzar les dutxes dels vestidors cal eixugar-se en aquest mateix espai amb l’objectiu de no mullar a la resta de les zones dels vestidors.
 9. Tots els usuaris/àries hauran d’utilitzar els vestidors per canviar-se de roba, ja que no està permès fer-ho en cap altre lloc de la instal·lació.

ZONA DE PÍCNIC

 1. Les limitacions d’aquests espais vindran determinades pels temes específics que indiquin les Autoritats Sanitàries al respecte.
 2. Es disposaran les taules mantenint la distància de seguretat entre elles.
 3. S’evitaran aglomeracions dels usuaris/es d’aquest espai. No es pot menjar o beure a la zona de gespa.
 4. Es recomana la utilització de la zona de pícnic per nuclis familiars.
 5. S’establiran franges horàries en la zona de pícnic. Ho gestionarà directament recepció.

On som

Adreça: carrer Eduard Fontseré, s/n

Skip to content