Search
Close this search box.
Inici > Actualitat > El telèfon dels joves i adolescents: 673 10 27 63

El projecte Escolta Jove ja té telèfon d’atenció pels joves i adolescents del poble.

Si tens alguna inquietud sobre alguna de les problemàtiques socials, emocionals, laborals, de formació, etc. Pots trucar al 673102763 o enviar un WhatsApp.

És un telèfon de confiança per parlar de tot allò que et preocupa.

El programa Escolta Jove, que impulsa la regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Tiana, té com a objectiu generar vincles amb les persones joves mitjançant accions sostingudes en el temps, que permetin teixir les confiances necessàries per abordar les vulnerabilitats vivencials específiques d’aquest col·lectiu. Els governs locals a través dels seus serveis de joventut enfronten el repte de tractar, gestionar i prevenir aquest increment de vulnerabilitats, així com les seves possibles conseqüències.

A Tiana, el projecte persegueix la vinculació dels adolescents i joves al nou servei per acompanyar-los en situacions de possible risc social amb dificultats d’adaptació al sistema educatiu, al món laboral, al seu trànsit a la vida adulta o situacions personals i dificultats en el transcurs del seu cicle vital. El poble de Tiana ha d’esdevenir un actor i una possibilitat en el marc del poble viu, educador i cuidador en què l’entorn diari dels adolescents i joves esdevingui un actiu de salut i benestar.

Ves al contingut