Search
Close this search box.
Inici > Actualitat > ENTITATS I Club Patinatge Tiana: el resultat d’anys amb patins posats

El patinatge sempre ha estat un esport popular a Tiana. Fa 45 anys la Consol Rosés va fundar el Club Patinatge Tiana amb la idea de “crear comunitat entre les noies que eren de Tiana, però anaven a patinar a Montgat o altres zones i ni tan sols es coneixien”. El club va néixer en un moment on les alternatives al futbol i l’esport femení brillaven per la seva absència i, amb els anys, s’ha anat consolidant.

El salt a la competició

Al principi, el club preparava infants per a festivals que s’anaven fent durant l’any, però en cap cas per a la competició. Des de fa anys, però, l’entitat ha fet un pas més i també forma esportistes i els porta a competir. De fet, ja hi ha diverses tianenques que competeixen arreu del país gràcies als resultats que han obtingut.

Això no s’entendria sense la construcció del pavelló poliesportiu, on el club fa els entrenaments. “Ens va costar moltíssim de construir i penso que ara val la pena aprofitar-lo al màxim”, explica la Consol.

La Núria Roger, que fa d’entrenadora juntament amb el Jordi Ruiz, explica que actualment el club ja té més d’una setantena de persones inscrites. La més jove té 5 anys i la més gran, 22. “Amb la pandèmia ens havíem quedat a 40, però ens hem recuperat i estem en un punt que ja tenim moltes famílies demanant-nos informació per apuntar els fills el setembre”, comenta la Núria. I afegeix que l’increment de matrícules és la recompensa a anys de bona feina: “Hem fet de tot perquè, en pandèmia, també es pogués patinar a Tiana. Vam fer actuacions més senzilles i ara, aquesta feina sembla que dona els seus fruits. El boca-orella funciona”.

Xou al centre del poble

Aquest setembre, a més, recuperen el festival que solien fer cada dos anys, però que amb la pandèmia no van poder celebrar. Serà a l’antic camp de futbol: “Ens serveix d’aparador per sortir del pavelló i acostar-nos al centre del poble”. Una pista a l’aire lliure, llums, decorats i coreografies espectaculars per deixar bocabadat el públic.

Skip to content