Search
Close this search box.
Inici > Actualitat > Els sotracs del govern municipal

Les noves bandes reductores de velocitat instal·lades a la carretera principal de Tiana són un nyap. I ja era ben complicat convertir un bon projecte de consens en un problema per les veïnes i els veïns del poble.

Un projecte nascut dels pressupostos participatius que va engegar el govern d’Esquerra Tiana, i que el govern actual (el que havia de salvar Tiana de tots els mals) es va trobar gairebé fet, només calia executar l’obra. I no n’han sabut. Aquesta és una realitat que hem patit totes i tots els que hem passat per aquests sotracs. I no només en cotxe o moto, també en bicicleta i patinet.

Aquesta és una mostra més de com aquest equip de govern novell no vol reconèixer cap error i s’enroca a defensar coses indefensables. Ben diferent és l’exemple dels nostres veïns. A Montgat van tenir el mateix problema, però a diferència de Tiana en pocs dies ho van arreglar. Al nostre poble, en canvi, tenim una regidora d’urbanisme que ens diu al Ple municipal:“los reductores están funcionando y a pleno rendimiento”.

Així doncs, lamentem comprovar que ens trobem davant d’un govern incapaç de fer autocrítica i obsessionat a  silenciar dels canals oficials qualsevol notícia que els pugui perjudicar. Com els incidents de la matinada de Festa Major… però això ja són figues d’un altre paner.

Salut i república!

Skip to content