Search
Close this search box.
Inici > Actualitat > Els nostres principis i les nostres conviccions

Arran dels esdeveniments que han tingut lloc al govern de Catalunya el passat mes d’octubre, Junts x Cat manifestem que malgrat el que alguns pensen i  el que d’altres volen  fer creure , Junts x Cat és un partit transversal, democràtic i que segueix unit, tot i les diferències d’opinió que han expressat els seus afiliats quan han estat consultats recentment.

Amb una participació del 79’18%, el 55’73% van votar per  no seguir al govern amb ER. Entre d’altres raons, per l’incompliment per part d’ER del pacte d’investidura  del president Pere Aragonès, el qual va  fer constar que tampoc es compliria d’ara endavant. Així es va passar d’un govern amb una  representació  del 52%  independentista a un  govern que únicament representa el 21%. Amb aquesta  minoria absoluta és molt difícil governar Catalunya,  sobretot si s’abandonen els objectius proposats en un acord per tirar endavant el país i  caminar cap a la independència. No es poden enterrar els fets de l’1 d’octubre, com es va pretendre, ni el poble de Tiana ni cap altre els oblidarà mai.

Per la similitud del que va ocórrer amb el govern d’ER i Junts x Cat a Tiana, des de l’oposició  al Parlament de Catalunya es poden fer valer amb més llibertat els nostres principis i les nostres conviccions i es pot fer una oposició  propositiva i també ferma , aprovant o no, allò que honestament es cregui oportú en benefici del país i la seva gent,  igual que fem a Tiana a l’Ajuntament.

Ves al contingut