Search
Close this search box.
Inici > Actualitat > Els ajuntaments de Badalona, Montgat i Tiana acorden reforçar la restricció dels accessos a la zona de l’abocador il·legal
Els ajuntaments de Badalona, Montgat i Tiana han acordat reforçar la limitació dels accessos a la zona de Les Costes on s’hi estan fent abocaments il·legals.

Els tres consistoris impulsaran una campanya de neteja de l’espai en el marc de la iniciativa “Let’s Clean Up Europe!” a la zona de Les Costes el proper dissabte, 7 de maig.

En una reunió aquest dimecres, 27 d’abril, l’alcalde de Tiana, Isaac Salvatierra, l’alcalde de Montgat, Andreu Absil, la regidora de Medi Ambient de Badalona, Rosa Trenado, i el regidor responsable de Protecció Civil, David Torrents, han acordat treballar conjuntament per acabar amb els abocaments il·legals als terrenys de Les Costes limítrofs entre els tres municipis. Tot i que tots els terrenys són de propietat privada, els tres ajuntaments treballen per evitar tant els abocaments il·legals com l’activitat al circuït de 4×4, que també s’ha detectat a la zona.

En la reunió de treball que s’ha fet a l’Ajuntament de Badalona amb els tècnics de Badalona i Tiana s’ha acordat reforçar la limitació pel camí d’accés des de Badalona per evitar que hi entrin vehicles a llençar tot tipus de materials.

L’Ajuntament de Tiana ha fet aquesta setmana dues inspeccions oculars a la zona amb l’alcalde, Isaac Salvatierra, la regidora d’urbanisme, Núria Amado, i els serveis tècnics municipals.

Els tres municipis acorden fer la campanya “Let’s Clean Up Europe!” a l’abocador il·legal

Els tres ajuntaments unifiquen esforços i faran conjuntament la campanya “Let’s Clean Up Europe!” a la zona on s’han detectat aquests abocaments.

La campanya té com a un dels principals objectius conscienciar la ciutadania com és d’important mantenir net el seu entorn. L’acció és una oportunitat única per incrementar la conscienciació sobre el problema de la brossa i ajudar a canviar el comportament de la ciutadania.

Per tal de reduir el nombre de residus abocats a la natura i donar visibilitat a la problemàtica, la Setmana Europea de la Prevenció de Residus coordina aquesta  jornada anual de neteja o clean-up day a tot Europa.

Ves al contingut