Search
Close this search box.
Inici > Actualitat > El poble diu no a la pujada del 24’72% de l’IBI
Logo PP

Article del grup municipal del PP

La pujada històrica de l’IBI s’ha convertit en el tema de conversa de les darreres setmanes dels carrers de Tiana. I no hi ha per menys. Ara sembla, que moguts per la pressió popular de la recollida de firmes, estan oberts a negociar. Allò que semblava impossible abans de l’aprovació de la pujada de l’IBI, ara ja no ho és. Quan dèiem que es podia retallar en despesa supèrflua, ens deien que no. “Què volen retallar… de l’escola bressol?” ens deien. Doncs bé ara fa uns dies ens van anunciar que havien arribat a un acord amb el PSC per diferir en 2 exercicis la pujada i que, per tant, el 2024 la pujada seria d’un 12%. Per tant, d’aquest acord es desprèn que el 2025 hi hauria una altra pujada del 12%.

Però per nosaltres, aquesta pujada ja ha afectat moltes famílies aquest 2023, ja que han desaparegut els ajuts a les famílies monoparentals o als pensionistes que han hagut de pagar el 100% del seu rebut.
Nosaltres ja hem fet aquest exercici de reduir despesa supèrflua i ens quadren els números. Per exemple, eliminant la figura del coordinador de govern. Entenem que amb 8 regidors i regidores és més que suficient. A més a més, entenem que hi ha moltes partides que estan inflades i que, per tant, hi ha marge suficient per negociar.

El PP continúa trabajando para todos sin importar sus siglas. Aquello que es bueno para Tiana, es bueno para el PP.
Bon Nadal i feliç 2024. Felices fiestas.

Ves al contingut