Search
Close this search box.
Inici > Actualitat > El Passeig de la Vilesa s’adapta per a la instal·lació de fibra òptica soterrada

La Diputació de Barcelona comença el dilluns, 6 de març, les obres al Passeig de la Vilesa per adaptar les canalitzacions de serveis de manera soterrada.

L’objectiu del projecte és la construcció de cunetes revestides de formigó a carreteres titularitat de la Diputació de Barcelona, per tal que estiguin preparades per al trànsit ocasional dels vehicles quan sigui necessari, i comptin amb una amplada suficient per a la circulació en condicions de seguretat. Així mateix, s’aconseguirà una millora del drenatge lateral i de la conservació viària general, i s’aprofitarà per al desplegament d’una infraestructura de canalització susceptible d’albergar el desplegament en un futur de xarxes de comunicacions de nova generació.

L’obra consisteix en la instal·lació en els marges, cunetes i vorals existents, de canalitzacions que permetin en un futur el desplegament i continuïtat de xarxes de comunicacions com la fibra òptica. Està previst que les obres durin un mes i mig i tenen un pressupost d’1.559.998,68 €.

Durant les obres, es regularà el trànsit, donant pas alternatiu als vehicles, en les fases que així ho requereixin.

Skip to content