Search
Close this search box.
Inici > Actualitat > El passeig de la Vilesa millorarà la seva accessibilitat amb el projecte de reurbanització
Les obres de reurbanització el carrer de la Vilesa permetrà resoldre les barreres arquitectòniques, els traçats i la seguretat
  • Una actuació que crearà un sistema de plataformes accessibles per a tothom, nou mobiliari urbà, millores en el paviment i la il·luminació
  • Amb les obres de millora de la seguretat vial de la vila s’adaptarà i millorarà un important nombre de pas de vianant

L’Ajuntament de Tiana posarà en marxa la propera setmana el projecte de reurbanització dels trams de vorera pendents al passeig de la Vilesa entre el carrer del Telèfon i el carrer de Pau Giralt, una de les principals vies del municipi.

Per tal de millorar l’accessibilitat es realitzaran uns treballs per aprofitar el manteniment de les voreres malmeses i reforçar els recorreguts de  vianants, es mantindran els passos de zebra actuals per sobre dels carrers i s’aixecaran els passos per posar un paviment diferenciat de formigó que identificarà aquests encreuaments. D’aquesta manera es millorarà la seguretat viària de vianants, a la vegada que es millora l’accessibilitat per a tota la ciutadania, un dels objectius principals d’aquest projecte.

Aquesta actuació respon a una urbanització antiga que no havia contemplat l’accessibilitat universal; per tant era prioritari resoldre les barreres arquitectòniques, els traçats i la seguretat. La reurbanització contempla un sistema de plataformes que permet l’accessibilitat per a totes les persones, nou mobiliari urbà, millores en el paviment i la il·luminació.

El pressupost total de la intervenció és de 198.994,47 € amb IVA inclòs. La durada prevista de les obres quan comencin és de 8 mesos, es produiran també afectacions de trànsit que seran degudament senyalitzades durant el temps que s’estiguin executant.

Skip to content