Search
Close this search box.
Inici > Actualitat > El nou CAP avança, malgrat tot

Les gestions per tenir un nou centre d’atenció primària a Tiana avancen gràcies als esforços de la regidora de Salut, Susanna Capell, i el comissionat pel CAP, el doctor Josep Marinel·lo. En resposta a l’article del grup d’ERC del número anterior, cal precisar que els treballs amb la Generalitat i BSA han continuat des de l’abril en reunions i converses els dies 17 de juny, 25 de juliol, 6 de setembre i 28 de novembre.

És la conselleria qui el 20 d’octubre (dies després de la sortida de JuntsXCat del Govern) demana “diferir unes setmanes” la propera trobada per analitzar l’emplaçament del CAP. I és el Parlament qui, al capdavall, rebaixa les expectatives de tenir un CAP el 2023. En la Comissió de Salut del 14 de juliol, el PSC presenta la següent proposta: “Destinar una partida en els propers pressupostos de la Generalitat per la construcció d’un nou equipament sanitari en els terrenys de propietat municipal”.

Els grups del Govern, llavors ERC i JuntsXCat, hi passen el ribot i eliminen la referència al 2023. El text aprovat queda així: “Avaluar la idoneïtat dels terrenys proposats per l’Ajuntament de Tiana per a construir-hi un nou CAP”.

Ves al contingut