Search
Close this search box.
Inici > Actualitat > El govern vol fer malbé un carrer i tallar 20 arbres per fer 27 places d’aparcament

Junts per Catalunya tenim un projecte per obtenir 212 places d’aparcament sense talar arbres ni destrossar carrer ni malbaratar recursos.

Una de les darreres decisions que ha pres el govern municipal és la de talar 20 arbres per poder fer 27 places d’aparcament.

El lloc triat és el carrer d’Alt d’Alella. El pressupost estimat és d’uns 130.000 euros i per tirar-ho endavant faran més petita una de les poques voreres amples que tenim a Tiana. Aquesta obra es va aprovar sense informar a l’oposició (que per això tenen la majoria absoluta) i ho van exposar al taulell d’anuncis durant aquestes darreres vacances d’estiu. Em pregunto quantes persones se n’hauran assabentat.

A Junts per Catalunya, tot aquest projecte ens sembla un gran disbarat i us passem a explicar els motius:

1.-  Es fa malbé  una obra que encara es nova i que ens ha costat milers d’euros que es fes.

2.- Es talen uns arbres que fa pocs anys es van plantar i que ara començaven a fer ombra. També ens van costar molts diners comprar-los, plantar-los i mantenir-los.

3.- Es destrossa un altre carrer a Tiana que té unes voreres acceptables, i ara es volen  fer més petites

4.- El cost d’aquest projecte és molt superior al benefici d’obtenir 27 places d’aparcament.  El cost  de cada plaça d’aparcament resultarà a quasi 5.000 euros per plaça. Això  sense tenir en compte el cost del  malbaratament que suposa fer malbé voreres, talar arbres, etc.

5.- Junts per Catalunya tenim un projecte d’aparcament ambiciós i modern, que és damunt de  la taula de l’actual govern. Consisteix  a construir un aparcament soterrat, que tindria  diverses plantes d’aparcament; es podrien obtenir 212 places d’aparcament, deixant 1 planta a nivell de carrer com a plaça o com a zona verda.  

6.- Que el govern municipal gasti 130.000 euros per destrossar un carrer bonic per obtenir 27 places de pàrquing no és fer una Tiana ni verda, ni sostenible, és malbaratar els impostos dels habitants de Tiana.

 

Skip to content