Search
Close this search box.
Inici > Actualitat > El fiscal ens dona la raó

En el darrer Ple de l’Ajuntament del 8 de novembre d’enguany, el nostre grup municipal va demanar que es declaressin nuls els fets ocorreguts arran de la donació feta pel llavors regidor de JUNTS X CAT, Sr. Mateu Hernández.

La donació consistia en un equip d’audiovisuals, altaveus i projector amb el cablejat corresponent, valorat aproximadament en 48.000€, per instal·lar a la Sala Albéniz. L’equip jurídic municipal determinà que la donació era correcta i segons l’informe de l’arquitecte municipal, la instal·lació del cablejat que s´havia realitzat, també.

Doncs bé, la llavors alcaldessa, Sra. Marta Martorell, no tan sols no va acceptar la donació, sinó que va fer retirar els cables ja instal·lats adduint la manca d’un document administratiu necessari per portar-la a terme. Per aquests fets el nostre regidor va ser destituït del seu càrrec i a més, se li va imposar una sanció econòmica.

El Sr. Hernández, en defensa de la seva bona feina i el seu bon nom com a regidor va portar l’assumpte al jutjat Contenciós-Administratiu, resultant que el fiscal ha desarmat els arguments aportats per l’anterior equip de l’Ajuntament, tant per la imposició de la  sanció com per la no acceptació de la donació i afegeix que és incomprensible que es pagui un acte de generositat amb una sanció i amb una destitució del càrrec, abusiu, arbitrari i incompatible amb l’Estat de Dret. Finalment el mateix fiscal demana la nul·litat de l’Expedient sancionador.

En aquest darrer escrit de l’any l’equip de treball de Junts x Catalunya a Tiana hem volgut recordar aquests fets succeïts i alhora desitjar-vos un bon Nadal i un millor Any Nou 2023.

Skip to content