Search
Close this search box.
Inici > Actualitat > El Consell d’infants celebra una trobada de treball
Ahir, dimecres 6 d’abril de 2022, es va celebrar una nova sessió del Consell d’infants, en la qual van posar en comú la seva visió sobre com millorar algunes espais del municipi. En aquesta ocasió van treballar la Riera de Tiana, Cals Frares i la ràdio. I com no van fer la seva pròpia inauguració del Camí del Infants, projecte fruit de la col·laboració infantil.

El Consell d’infants és un espai de participació ciutadana integrat per nens i nenes de 5è i 6è de primària de les escoles del poble, Lola Anglada i Tiziana. El Consell és l’espai on els infants podran fer realitat el dret a la participació en el debat sobre temes que passen en el seu entorn municipal i que els afecten.

Aquest òrgan formal de participació d’infants, impulsat per l’Ajuntament amb la implicació de les escoles, a més de promoure la cultura democràtica, és una oportunitat per desenvolupar la formació en valors com la tolerància  i el creixement personal de les nenes i les nens.

La participació infantil, un dret d’obligat compliment pels municipis segons la Llei 14/2010, de 27 de maig, dels drets i les oportunitats en la infància i l’adolescència, posa èmfasi en potenciar la participació ciutadana dels nens, nenes i adolescents, promovent la creació d’espais de participació.

Skip to content