Search
Close this search box.
Inici > Actualitat > El camí dels infants ja és una realitat! Ja es pinten els recorreguts marcats
El camí dels infants és una demanda del Consell d’Infants de Tiana per convertir el poble en un espai segur pensat a partir de les necessitats dels nens i nenes

Un recorregut més segur, més inclusiu i més accessible per a tothom, i especialment per nens, nenes i joves de la vila.

El traçat del Camí dels Infants ja és una realitat. L’Ajuntament de Tiana ha iniciat, avui dijous 17 de març, a marcar a través de pintura a la calçada, l’espai que han identificat els alumnes de 5è i 6è dels centres educatius locals com prioritaris en el seu dia a dia amb l’objectiu de construir una vila més amable, més saludable, més segura, més inclusiva i més accessible per a tothom, i especialment per als infants. Aquesta senyalització horitzontal permetrà potenciar visualment l’espai i el seu ús.

L’objectiu és promoure la pacificació del trànsit i la conscienciació mediambiental, fomentant la disminució el nombre de trasllats en cotxe a l’escola i altres equipaments. A més, aquesta iniciativa no només busca convertir Tiana en un poble més sostenible i amable amb el medi ambient, també busca que els trasllats a peu millorin la salut de la ciutadania i potenciïn la cohesió social, el comerç i l’economia local.

Skip to content