Search
Close this search box.
Inici > Actualitat > Diverses entitats tianenques assisteixen a la jornada del procés participatiu del Pla d’Usos de Cals Frares
L’objectiu és establir un canal de diàleg que faciliti l’arribada a consensos amb la voluntat d’amplificar la diversitat de perspectives sobre els nous locals
  • Elaborar una diagnosi compartida amb els agents de l’àmbit que reculli els usos actuals, informar les entitats, sectors implicats i veïnat i recollir-ne l’opinió i la visió.
  • Un procés participatiu que pretén de manera participada crear un relat col·lectiu sobre l’equipament i els seus possibles usos, afavorint que Cals Frares tinguin una vinculació directa amb les necessitats del municipi i de les entitats que en faran ús.

El passat dissabte 26 de març es va celebrar una jornada participativa amb l’objectiu de definir  els usos del nou equipament municipal de Cals Frares. Així doncs, l’objectiu de la jornada va ser analitzar quines són les demandes i necessitats concretes dels veïns i veïnes i les entitats de Tiana per aquest nou espai.

En aquest sentit, el procés ha habilitat diferents canals participatius per escoltar la veu dels qui, al cap a la fi, seran els usuaris i protagonistes de l’equipament: aquesta jornada de participació i una enquesta online que ha estat constatada per més de una setantena de veïns i veïnes.

La voluntat, de les dues accions, ha estat conèixer de primera mà les inquietuds i propostes que puguin tenir els veïns i veïnes en relació al nou equipament municipal. Una mesura que pretén incorporar les perspectives de les persones usuàries, i les potencials usuàries, i al mateix temps acostar als col·lectius que en poden fer ús, facilitant la comunicació, entre el consistori i el veïnatge i el teixit associatiu.

En breu es preveu presentar una anàlisi dels resultats del procés participatiu (jornada participativa i qüestionari en línia) a la ciutadania i a les persones participants.

Skip to content