Search
Close this search box.
Inici > Actualitat > Participa en l’enquesta del diagnòstic de salut comunitària
Centre de salut

L’Ajuntament de Tiana, el Centre d’Atenció Primària ABS Montgat i el Consultori local de Tiana, hem engegat un procés de diagnòstic de salut comunitària amb l’objectiu de millorar la salut i el benestar de la població de Tiana.

El procés diagnòstic, que es farà al llarg de 2023, comporta la recollida de dades de diverses fonts oficials, i també la participació directa dels veïns i veïnes de Tiana, les entitats i els agents socials i de salut.

Per explicar el projecte de diagnòstic de salut comunitària us convidem a l’acte informatiu que tindrà lloc el dimarts, 21 de març, a les 18,30 h., a can Riera.

Enquesta ciutadana

Una de les fases del procés consisteix a identificar les principals necessitats de salut de la població de Tiana així com els actius i recursos que ajudin o dificultin aquesta salut col·lectiva.

Per aquest motiu, us convidem a participar en l’Enquesta-diagnòstic de salut comunitària de Tiana.
L’enquesta s’adreça a la població resident major de 16 anys. La participació és voluntària i anònima. Hi ha temps per respondre fins al 30 d’abril.

Les vostres aportacions s’incorporaran a l’informe diagnòstic, identificant les intervencions comunitàries que millor responguin a les necessitats de la població. Aquesta diagnosi servirà per a fer accions concretes de salut pública i comunitària.

L’enquesta la podeu fer al web tiana.cat/enquestasalut.

Ves al contingut