Inici > Cultura > Festival de cobles i compositors

El Festival de Cobles i Compositors organitzat per l’Agrupació Amics de la Sardana de Tiana té el seu origen en les trobades de sardanes a la fresca que es van començar a fer durant el mes de juliol fa més de 10 anys per tal d’omplir d’activitats l’estiu i, a la vegada, esquivar la calor amb la qual els sardanistes havien de ballar en les tradicionals trobades de migdia.

Amb el pas dels anys, l’acte va anar arrelant i evolucionant, i actualment és un festival inèdit a Catalunya que vol potenciar els compositors i compositores de música per cobla a la vegada que vol mantenir l’esperit sardanístic. Els dimecres de juliol el Parc de l’Antic Camp de Futbol acull aquest festival, que també ha esdevingut l’escenari perfecte d’assaig de colles sardanistes. El festival compta amb un concurs de sardanes revesses i dedica cada una de les sessions a un autor i a la seva obra.

Implica’t

La cultura és el pal de paller del poble viu i educador. Si vols formar part del Consell de cultura, contacta amb nosaltres a tiana.cultura@tiana.cat

Skip to content