Inici > Cultura > Cicle bambolines

La programació d’espectacles per a públic familiar Bambolines inclou diferents propostes de teatre, titelles, música i dansa representades a la Sala Albéniz. Les representacions són el segon diumenge de mes i el preu de l’entrada per a majors de 3 anys és de 5 euros.

El cicle Bambolines d’espectacles familiars té com a objectiu posar a l’abast de la població infantil una programació d’espectacles estable i diversa, on es vegi reflectida la diversitat de formes d’expressió de les arts escèniques: teatre, titelles, música, dansa. Així com apropar el fet teatral a la població infantil a través del gaudi d’espectacles de qualitat.

El cicle d’espectacles familiars vol afavorir que l’infant comparteixi amb l’adult l’experiència de ser espectador; afavorir l’educació integral dels infants en els valors de convivència, l’educació de l’infant en l’àmbit estètic i artístic, la formació d’espectadors crítics i la formació de ciutadans lliures i respectuosos amb l’entorn humà i natural.

Implica’t

Les propostes del cicle es treballen en la Comissió Bambolines, formada per pares i mares del poble. Tothom en pot formar part enviant un mail a tiana.bambolines@gmail.com

Skip to content