Search
Close this search box.
Inici > Cultura > Cicle bambolines

La programació d’espectacles per a públic familiar Bambolines inclou diferents propostes de teatre, titelles, música i dansa representades a la Sala Albéniz. Les representacions són el segon diumenge de mes i el preu de l’entrada per a majors de 3 anys és de 5 euros.

El cicle Bambolines d’espectacles familiars té com a objectiu posar a l’abast de la població infantil una programació d’espectacles estable i diversa, on es vegi reflectida la diversitat de formes d’expressió de les arts escèniques: teatre, titelles, música, dansa. Així com apropar el fet teatral a la població infantil a través del gaudi d’espectacles de qualitat.

El cicle d’espectacles familiars vol afavorir que l’infant comparteixi amb l’adult l’experiència de ser espectador; afavorir l’educació integral dels infants en els valors de convivència, l’educació de l’infant en l’àmbit estètic i artístic, la formació d’espectadors crítics i la formació de ciutadans lliures i respectuosos amb l’entorn humà i natural.

Diumenge, 2 de juliol

  1. Jo vaig amb mi de Vania Produccions
  2. A partir dels 5 anys.
  3. Durada: 60 minuts.
  4. 12 h
  5. A la Sala Albéniz.
  6. Preu: 5 €.
  7. Sinopsi de l’espectacle: La Sol és una nena molt especial, duu unes ales i porta ocells al cap. A la Sol li agrada moltíssim un noi que es diu Martí, però en Martí no li fa cas, no la mira, mai la mira, de fet sembla que ni la vegi. Els amics de la Sol li aconsellen que provi de canviar coses de la seva aparença física i de la seva personalitat perquè pugui despertar l’interès d’en Martí i ella, que està disposada a tot, es desfà les cues dels cabells, es treu les ulleres, les pigues de la cara, les ales i, fins i tot, els ocells del cap.

Implica’t

Les propostes del cicle es treballen en la Comissió Bambolines, formada per pares i mares del poble. Tothom en pot formar part enviant un mail a tiana.bambolines@gmail.com

Skip to content