Search
Close this search box.
Inici > Actualitat > Cuidar i transformar

Amb el curs polític s’obre una nova etapa a Tiana després de les eleccions municipals del maig. En unes setmanes tindrem a punt una primera versió del Pla de mandat, que sotme­trem a debat amb els consells de partici­pació i amb les forces polítiques de la vila. Hem treballat de valent aquests últims mesos per millorar les estructu­res i els circuits interns de l’Ajuntament i ser més eficients. Per fer que les coses que volem que passin, passin de debò. En aquest sentit s’emmarca la figura del nou coordinador de govern, una peça clau per tal d’impulsar, buscar el finançament i fer el seguiment dels projectes estratègics del poble, d’acord amb el Pla de govern i amb el treball transversal amb les diferents àrees municipals. És un càrrec eventual de confiança, designat directament per alcaldia, com tenen la majoria d’ajuntaments mitjans. Un nomenament transparent, que evita contractacions a dit encobertes i que en cap cas engreixa l’estructura municipal, perquè cessa automàticament quan cessa l’alcalde.

El mandat sorgit de les urnes avala el model transformador proposat per Junts per Tiana. Amb una voluntat clara de millora de la qualitat de vida i de protecció del model de poble. Amb una mirada verda i amb una aposta clara per la Tiana cuidadora. Hem treballat de valent per deixar la cuina a punt. És l’hora de servir els plats.

Millores a la piscina d’estiu

Voldria agrair a tots els usuaris de la piscina municipal la paciència per la situació de la gespa d’enguany a causa de les mesures que imposa la situació d’excepcionalitat per sequera. Un Ajuntament ha de donar exemple i les restriccions son les que son. Més enllà d’aquesta situació excepcional, tenim el compromís de millorar la gestió de l’aforament i l’accés. Junts per Tiana assumeix per primer cop la regidoria d’Esports. Les millores a la piscina son prioritàries.

Desplegant el pla de seguretat

Des de l’abril del 2022 estem treballant en estructurar el cos de la policia local i dotar-lo dels recursos necessaris. Hem reclamat més presència dels Mossos, que son els qui tenen les competències en seguretat ciutadana. Aquest setem­bre es fan les oposicions per a 4 places d’agent de la Policia Local. Des del gener s’està instal·lant el nou sistema de vigilància integral, amb 50 càmeres de videovigilància, amb una inversió important, que ha permès recuperar, millorar i ampliar el sistema anterior del qual ni se n’estava pagant el mante­niment i amb un nombre molt elevat de càmeres sense funcionar. El pressupost en seguretat d’aquest 2023 supera el milió d’euros, un 10% més que l’exercici anterior.

Ves al contingut