Search
Close this search box.
Inici > Actualitat > Cuidar, transformar i participar
Logo grup municipal Junts per Tiana

Tiana ha tancat la Festa Major més multitudinària i segura dels darrers anys. Els bons resultats són fruit d’una nova manera de governar. D’una nova manera de gestionar. Una nova manera de fer d’un govern preparat, el més estable de la història de Tiana, que treballa des d’una planificació i visió diferent. I així és com s’està gestionant, també, de portes endins el poble.

Tot just ara fa 100 dies que el govern de Junts per Tiana de 8 regidors, encapçalat per l’alcalde Isaac Salvatierra, governa. 100 dies, amb l’agost pel mig, que mostren el nou rumb que segueix l’Ajuntament per fer de Tiana un poble millor. Un poble que cuida més la seva gent i que comença a transformar la vila per fer-la més sostenible. Més sostenible i també pensant més en les persones.

Perquè és l’hora de les persones. El projecte Tiana Cuidadora és, en aquest sentit, un petit tresor, una autèntica xarxa de voluntariat. L’Escolta Jove, pensat per donar espai i veu als adolescents. El nou Casal del poble, un assumpte pendent que cap govern anterior ha estat capaç d’afrontar i que, després d’anys amb una concessió caducada i una deixadesa evident, afrontem amb força i il·lusió perquè sigui el centre del poble viu. Anem amb pas ferm cap a deixar el cotxe i caminar més. Per fer un centre més amable on ens hi trobem bé anant-hi a comprar i fer vida de poble cal preparar les infraestructures necessàries. I per això calen aparcaments a prop del comerç.

Durant aquests primers 100 dies de govern estable hem teixit les noves relacions amb els grups municipals creant espais per arribar a consensos que veureu aquests pròxims dies. Tenim la sort de ser el govern més estable de la història, però volem compartir els grans temes de poble amb tothom. Ho volem fer junts.

Skip to content