Search
Close this search box.
Inici > Actualitat > Convocat el XII Premi Memorial Agustí Vehí Vila de Tiana

L’Ajuntament de Tiana, l’Associació en Negre, i l’Editorial Clandestina, a través de la col·lecció Crims.cat, han convocat el XII Premi de Novel·la Negra Memorial Agustí Vehí Vila de Tiana.

Les bases per a la presentació d’obres són les següents:

1- Hi podran optar novel·les originals escrites en llengua catalana que s’adscriguin al gènere negre.

2- L’extensió de les novel·les serà d’un mínim de 110 pàgines i un màxim de 230, escrites a doble espai en Word, amb font Times New Roman 12. No s’acceptarà cap original que no s’ajusti a aquests requisits.

3- La presentació dels originals es tancarà a les 12 del migdia del dia 1 de desembre de 2024.

4- Les obres es presentaran exclusivament per correu electrònic a l’adreça associacioennegre@gmail.com. S’enviaran dos fitxers, un amb l’obra sense signar, i un altre amb la plica corresponent on hi ha de constar el nom complet, el correu electrònic, el telèfon, l’adreça i el DNI del participant.

5- Un cop presentades a concurs les obres no podran ser retirades ni modificades.

6- La novel·la guanyadora obtindrà un total de 3000 euros, dels quals 1500 corresponen a l’avançament de drets d’autor que es faran efectius en el moment de la publicació de la novel·la per part de l’editorial Clandestina a la col·lecció Crims.cat (aproximadament durant el mes de setembre de 2025). Els altres 1500 els aporta l’Ajuntament de Tiana i s’atorguen en el moment de la concessió del premi (gener de 2025).

7- Els membres del jurat seran comunicats oportunament, abans de la data màxima d’entrega d’originals.

8- El premi es lliurarà en el decurs del Festival Tiana Negra 2025.

Ves al contingut