Search
Close this search box.
Inici > Actualitat > Ple extraordinari del 18 de juliol de 2023

Ple extraordinari del 18 de juliol de 2023

El ple dona llum verd al projecte Tiana, poble cuidador i aprova el protocol d’actuació en situacions de violències sexuals i lgtbifòbiques en espais festius. També s’aproven les bases de les subvencions a entitats esportives i els ajuts per a escolarització, servei de menjador i activitats extraescolars.

El ple del dimarts 18 de juliol de 2023 va aprovar el conveni de col·laboració amb l’entitat Pobles que cuiden per impulsar el projecte Tiana, poble cuidador. També es va aprovar el protocol d’actuació en situacions de violències sexuals i lgtbifòbiques en espais festius a Tiana. Podeu llegir el protocol aquí.

També es van aprovar les bases de les subvencions a entitats esportives i els ajuts per a escolarització, servei de menjador i activitats extraescolars. El consistori va donar llum verd a la creació d’una plaça de treballador eventual per a la figura del coordinador de govern. També es va aprovar provisionalment el pla especial d’ampliació d’ús de la finca de Can Fàbregas. El ple va durar 3 hores i 20 minuts. La regidora Susanna Capell que va excusar l’assistència.

Si ho estàs mirant des d’un mòbil, clica aquí.

El ple municipal, mes a mes

Ple del 5 de març de 2024 El reglament municipal d’ús de la llengua catalana centra el ple municipal del mes de novembre. ORDRE DEL DIA DEL PLE Vídeoacta i documentació ORDRE DEL DIA 1.- Aprovació de l’acta de la sessió ordinària del dia 6 de febrer. 2.- Assumptes de Tràmit….
Ple 6 de febrer de 2024 La constitució del Consell Consultiu i Assessor de Mitjans de ComunicacióMunicipals de Tiana centra el ple municipal. ORDRE DEL DIA DEL PLE Vídeoacta i documentació Calendari i convocatòries dels plens Qui ha votat què al ple municipal El ple municipal, mes a mes…
Ple del 9 de gener del 2024 El pla municipal per a emergències centra el ple municipal del mes de gener. ORDRE DEL DIA DEL PLE Vídeoacta i documentació ORDRE DEL DIA 1.- Aprovació de les actes corresponents a les dues sessions celebrades el dia 12 de desembre de…
Skip to content