Inici > Actualitat > Ple extraordinari del 18 de juliol de 2023

Ple extraordinari del 18 de juliol de 2023

El ple dona llum verd al projecte Tiana, poble cuidador i aprova el protocol d’actuació en situacions de violències sexuals i lgtbifòbiques en espais festius. També s’aproven les bases de les subvencions a entitats esportives i els ajuts per a escolarització, servei de menjador i activitats extraescolars.

El ple del dimarts 18 de juliol de 2023 va aprovar el conveni de col·laboració amb l’entitat Pobles que cuiden per impulsar el projecte Tiana, poble cuidador. També es va aprovar el protocol d’actuació en situacions de violències sexuals i lgtbifòbiques en espais festius a Tiana. Podeu llegir el protocol aquí.

També es van aprovar les bases de les subvencions a entitats esportives i els ajuts per a escolarització, servei de menjador i activitats extraescolars. El consistori va donar llum verd a la creació d’una plaça de treballador eventual per a la figura del coordinador de govern. També es va aprovar provisionalment el pla especial d’ampliació d’ús de la finca de Can Fàbregas. El ple va durar 3 hores i 20 minuts. La regidora Susanna Capell que va excusar l’assistència.

Si ho estàs mirant des d’un mòbil, clica aquí.

El ple municipal, mes a mes

Ple del 3 d’octubre de 2023 La licitació per a l’explotació del bar del Casal centra el ple municipal del mes d’octubre ORDRE DEL DIA DEL PLE Vídeoacta i documentació ORDRE DEL DIA 1.- Aprovació de l’acta de la darrera sessió corresponent a l’ordinària del dia 12 de setembre….
Ple del 12 de setembre de 2023 La compra centralitzada de llum i gas centra el ple ordinari de setembre ORDRE DEL DIA DEL PLE Vídeoacta i documentació El ple del dimarts 12 de setembre va aprovar tres convenis sobre eficiència energètica i gestió de residus. El conveni de…
Ple extraordinari del 18 de juliol de 2023 El ple dona llum verd al projecte Tiana, poble cuidador i aprova el protocol d’actuació en situacions de violències sexuals i lgtbifòbiques en espais festius. També s’aproven les bases de les subvencions a entitats esportives i els ajuts per a escolarització, servei…
Skip to content