Search
Close this search box.
Inici > Actualitat > Complim

Nosaltres fem el que diem, complim allò que acordem. La nostra única obsessió és no deixar ningú enrere.

La nostra labor política és basa en complir, avançar… Tenim l’objectiu d’aconseguir un èxit en totes les polítiques públiques que impulsem per això, els i les socialistes  tenim la convicció ferma que la cultura ètica i de compliment són elements clau en el desenvolupament sostenible de la nostra vila.

Som forts gràcies a la nostra dedicació diària amb visió de futur. Som dignes de confiança. Perseguim guanyar-nos cada dia la teva confiança, així com de concedir-te la nostra confiança, perquè junts i juntes aconseguim grans coses. Som innovadors. Les idees i creativitat per resoldre problemes són l’ànima de la nostra organització. Som fiables. La nostra credibilitat depèn de la nostra fiabilitat i complim allò que diem. Actuem amb transparència i sempre busquem complir les nostres promeses.

Al mes d’abril passat vam dir que tindríem pressupostos per l’any 2023 i ja els hem aprovat. Uns pressupostos molt prudents donada la situació econòmica d’inestabilitat i la congelació d’impostos el proper any però que recullen pressupostàriament, més incorporació de personal per atendre les necessitats de la població i un seguit d’inversions destinats a la reparació del sostre del pavelló municipal per a una futura instal·lació fotovoltaica, la reconversió de Ràdio Tiana en un espai comunicatiu més interactiu, la reparació del local on s’ubica el CAU i la continuació de les actuacions de plataforma única al c/ Matas entre el carrer Enric Borràs i Castellar tant reclamat pels veïns i veïnes de la zona.

Nosaltres complim.

Skip to content