Search
Close this search box.
Inici > Actualitat > Comença el procés participatiu per protegir el centre

El Pla Especial de Protecció dels Ambients Urbans del Nucli Antic de Tiana s’ha presentat a la ciutadania en una sessió oberta al poble. Més de mig centenar de persones han omplert la Sala Dioptria per conèixer el pla. L’equip redactor format per l’arquitecte Xavier Soriano i a l’advocat Salvador Milà ha exposat el pla que, juntament amb una modificació puntual del Pla Especial de Protecció i Catàleg del Patrimoni Arquitectònic i Ambiental de Tiana que es farà en paral·lel, fixarà unes pautes d’intervenció i tractament dels espais lliures per tal de revifar-los, amb una especial atenció a la recuperació dels ambients urbans, que s’hauran de mantenir i millorar.

El procés s’ha obert a la ciutadania, que durant la sessió, ha pogut resoldre dubtes i expressar neguits, així com introduir millores i criteris a tenir en compte en el disseny de l’espai urbà. La participació ciutadana s’articularà a partir de la Plataforma Participa on es podran consultar els documents de treball i fer aportacions.

La sessió informativa s’ha completat amb una reunió de treball amb els arquitectes i professionals locals. 13 Arquitectes i professionals locals participen en aquesta sessió per a fer les seves aportacions.

Els pròxims dies s’obrirà un espai a la web on la ciutadania podrà fer les seves aportacions.

Skip to content