Search
Close this search box.
Inici > Actualitat > Balanç govern 2022

A l’ajuntament passen moltes coses i un bon exercici de rendiment de comptes és fer un balanç de govern. En termes generals dels 8 mesos de govern que compartim, han sigut positius perquè hem assolit els 10 compromisos que ens van portar a fer una moció de censura i s’ha aportat estabilitat política. En termes programàtics, hem assolit el 70% de les propostes de legislatura, malgrat haver viscut una crisi sanitària i vivim una d’econòmica. I no només això, s’ha pogut, en molts casos, anar més enllà del que proposàvem i fer coses no previstes.

L’objectiu que hem perseguit i que perseguim és clar, més polítiques d’impacte social, la voluntat de buscar els millors serveis públics sense apujar impostos i també, un poble que ambiciona ser referent al territori amb polítiques públiques en matèria de sostenibilitat.

Durant el temps que hem estat al govern s’han executat les noves oficines de l’OAC, la climatització de la Sala Albèniz, l’Institut, projectes d’instal·lacions fotovoltaiques, actuacions a la Riera d’en Font, fase 2 de Can Riera… entre d’altres.

Resta per executar-se, abans d’acabar el mandat, actuacions als locals de Cal Frares i d’accessibilitat als horts municipals, el bosc urbà, reparació del sostre del pavelló, nous punts de recarrega vehicles, plantació d’arbres als escocells buits, millores a la Sala d’Exposicions, reforma vestuaris piscina descoberta,…. entre d’altres. Per altre banda, volem acabar la legislatura fent la cessió del solar on s’ha d’ubicar el nou Centre d’Atenció Primària ara que s’estan negociants el pressupostos a la Generalitat.

En definitiva, molta feina feta i molta feina per fer. El projecte de futur en transformació urbana i social com el que proposarem els propers anys requereix de temps, planificació i de diàleg social.

La propera legislatura serà clau. BON ANY 2023

Skip to content