Search
Close this search box.
Inici > S’allarga la votació dels pressupostos participatius fins al dimecres 20 de desembre

La votació final dels projectes dels pressupostos participatius s’ha allargat fins a les 23.59 h. del dimecres, 20 de desembre de 2023 per la incidència que hi va haver el primer dia de votació per causes alienes a l’Ajuntament de Tiana.

D’acord amb les bases reguladores dels pressupostos participatius, la fase de votacions havia de fer–se entre els dies 4 i 18 de desembre. Degut a un problema informàtic de la Diputació de Barcelona no es va poder votar fins al dia 5 de desembre a la tarda. És per això que, a través d’un decret d’alcaldia, s’ha allargat aquesta fase dos dies més, fins al 20 de desembre per donar el temps de votació que estava previst a tots els veïns i veïnes. La Comissió de Garanties està d’acord amb la ampliació del termini.

Els articles 29 i 32 de la llei 39/2015, d’1 de octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques preveuen una ampliació dels terminis no vençuts quan una incidència tècnica hagi impossibilitat el funcionament ordinari del sistema o aplicació que correspongui.

Skip to content