Search
Close this search box.
Inici > Actualitat > Arriba el Festivalet de Tiana

El proper dissabte 18 de juny tindrà lloc a l’Antic Camp de Futbol de Tiana la segona edició del FESTIVALET, la gran cloenda musical del cicle D’acords, coincidint amb la proximitat del Dia Internacional de la Música.

Els convidats d’aquesta edició són Gattari, guanyadors del concurs Maresmusic 2021, i The Gramophone Allstars Big Band, juntament amb el talent jove de diferents escoles de música a l’escenari El Planter.

Enguany el Festivalet arrencarà a les 18h amb el El Planter, on participaran els combos Out Time Kids i Orange Background, de l’escola local Mozartiana. També comptarem amb dos conjunts convidats: Thesound Ones de L’Aula Masafrets de Mataró i The Iguanas, de l’Escola Muba de Badalona.

Amb El Planter es dóna continuïtat a la voluntat del Festivalet de posaren valor el treball que fan les escoles de música i donar l’oportunitat als futurs músics de pujar en un gran escenari i compartir l’experiència amb artistes professionals. A les 20:30h pujarà a l’escenari el grup emergent local Gattari, guanyador de la darrera edició del Maresmusic, el concurs de música jove del Maresme. Gattari posarà a to el públic amb el seu mestissatge de músiques com el reggae, el pop, el rock i el funk.

I com a gran cloenda del Festivalet, a les 21:45h, serà el torn d’un dels grups més consolidats del país, els Gramophone Allstars Big Band. Més de 15 músics a l’escenari interpretant el millor Ska-jazz, bogaloo, calipso i altres ritmes trepidants que de ben segur ens faran vibrar de valent!

També comptarem amb la participació d’ Ultra-Volta DJ’s, que entre concert i concert i al tancament del festival ens amenitzaran amb les seves sorprenents propostes musicals. Al igual que tots els concerts del cicle D’Acords, l’entrada al Festivalet és gratuïta i no cal reserva prèvia. El Festivalet és una iniciativa que neix des del poble i per al poble, amb el desig d’esdevenir un punt de trobada on poder gaudir en família d’una jornada festiva on la música és la protagonista.

Skip to content