Search
Close this search box.
Inici > Actualitat > Aquest juliol, pacifiquem el centre del poble
A partir de l’1 de juliol comença una prova pilot de pacificació als carrers Sant Cebrià, Lola Anglada i Centre que durarà tot el mes.

A partir d’aquest divendres, i durant tot el mes de juliol, es tancaran al trànsit de vehicles durant el cap de setmana els carrers Sant Cebrià, Lola Anglada i Centre. La pacificació es farà tots els divendres, dissabte i diumenges, allargant el que ja es feia actualment només el matí dels dissabtes.

Tots els estudis demostren que la reducció de la circulació de vehicles motoritzats comporta una millora en aspectes com la qualitat ambiental, la seguretat viària o l’ús de l’espai públic. Ens calen espais tranquils de socialització, per passejar i anar a comprar. L’eix que va des del carrer Sant Cebrià fins al carrer del Centre ofereix una via alternativa, pacificada, per anar a peu des de l’Església fins a la plaça de la Vila o, via carrer Matas, fins al parc de l’Antic Camp de Futbol. La pacificació del carrer també dona més seguretat als espais de restauració que tenen terrasses a la via pública.

Coincidint amb l’arribada de l’estiu, aquest mes de juliol ens proposem fer un pas més i engeguem una prova pilot per ampliar les hores de pacificació als carrers Sant Cebrià, Lola Anglada i del Centre. La restricció de trànsit actual s’ampliarà des del divendres a les 20 hores i fins diumenge a les 18 hores. La prova es farà cada cap de setmana, des del divendres 1 de juliol, fins al diumenge 31 de juliol.

S’han habilitat les rutes alternatives habituals per als veïns de la zona. L’accés al carrer de les Flors serà pel carrer mediterrani i Lola Anglada. L’accés als aparcaments del carrer del Centre es farà pel mateix carrer del Centre en sentit contrari, com s’està fent ja els dissabtes al matí. La restricció del trànsit i el tancament dels carrers, garanteix l’accés als vehicles d’emergències.

Ves al contingut