Search
Close this search box.
Inici > Actualitat > Aplec de l’Alegria 2023

Dilluns de Pasqua, 10 d’abril, torna l’Aplec de l’Alegria a Tiana, un dia de retrobament dels tianencs i tianenques al llarg de generacions. Com ja és tradició hi haurà ballada de sardanes davant de l’ermita i el repartiment de coca beneïda.

La processó sortirà a les 10 hores de la Parròquia de Sant Cebrià. Un cop a l’ermita es farà el Sant Rosari, i l’ofrena floral a la Mare de Déu. A les 11 h comença la missa concelebrada amb el cant dels Goigs a la Mare de Déu i la benedicció de les típiques coques.

A les 12 començaran les sardanes amb la Cobla Premià, organitzades per l’Agrupació Amics de la Sardana de Tiana. El programa inclou les sardanes Tiana de Francesc Mas, SardafocTiana de Maria Mercè Navarro i l’Aplec de l’Alegria de T. Gil Membrado.

L’accés a l’ermita

L’accés a l’ermita estarà restringit a vehicles que no tinguin autorització expressa per motius de mobilitat reduïda o veïnatge. Es recomana pujar a peu, però hi haurà servei especial d’autobús gratuït amb itinerari circular de la plaça Jordana a l’ermita, des de les 9 h fins a les 15 h.

 

Aquesta setmana s’han estat preparant els accessos a l’ermita i posant a punt el cementiri i la plaça de l’Alegria. Durant l’aplec es podrà fer servir el WC que hi ha fora el cementiri.

Ves al contingut