Search
Close this search box.
Inici > Actualitat > Aplec de l’Alegria 2024

Dilluns de Pasqua, 1 d’abril, torna l’Aplec de l’Alegria a Tiana, un dia de retrobament dels tianencs i tianenques al llarg de generacions. Com ja és tradició hi haurà ballada de sardanes davant de l’ermita, ofrena floral i el repartiment de coca beneïda.

La processó sortirà a les 10 hores de la Parròquia de Sant Cebrià. Un cop a l’ermita es farà el Sant Rosari, i l’ofrena floral a la Mare de Déu. A les 11 h comença la missa concelebrada amb el cant dels Goigs a la Mare de Déu i la benedicció de les típiques coques.

 

A les 12 començaran les sardanes amb la Cobla Xaloc, organitzades per l’Agrupació Amics de la Sardana de Tiana. El programa inclou la sardana l’Aplec de l’Alegria de T. Gil Membrado.

Descarrega’t aquí tot el programa

L’accés a l’ermita

L’accés a l’ermita estarà restringit a vehicles que no tinguin autorització expressa per motius de mobilitat reduïda o veïnatge. Es recomana pujar a peu, però hi haurà servei especial d’autobús gratuït amb itinerari circular de la plaça Jordana a l’ermita, des de les 9 h fins a les 14,30 h.

 

Per deixar a punt tant els accessos a l’ermita, com el cementiri, la Brigada Verda ha preparat el camí de l’Alegria i el Camí del Cementiri i la plaça de l’ermita. Durant l’aplec es podrà fer servir el WC que hi ha fora el cementiri.

Ves al contingut