Search
Close this search box.
Inici > Actualitat > Tiana i Montgat homenatgen Salvat–Papasseit

Els ajuntaments de Tiana i Montgat commemoren conjuntament el centenari de la mort de Joan Salvat–Papasseit. Els actes tenen com a objectiu difondre l’obra i la vida del poeta reconegut per la seva vocació crítica i social que es reflecteix en la seva obra. Els actes comencen a Montgat el dia 21 de març, coincidint amb el Dia Mundial de la Poesia, i acabaran el 15 de juny a Tiana durant l’acte de lliurament dels Premis de la Mostra Literària.

La inauguració es farà a Montgat dijous 21 de març, a les 18.30 h a la Sala Pau Casals de Montgat. Les filòlogues Maria Nunes i Isabel Montseny oferiran una visió detallada de la vida i l’obra de Joan Salvat–Papasseit. També hi haurà lectures de poemes del mateix autor a càrrec de les persones guanyadores de la Mostra Literària del Maresme de l’any 2023 i per part de l’alumnat de l’escola d’adults TIMO.

En el marc de la Festa Major de Sant Jordi, l’Ajuntament de Montgat organitza un taller de cal·ligrames per a infants que es farà el dilluns 22 d’abril de 10.30 a 12.30 h a la Plaça de les Mallorquines.

L’obra de Joan Salvat–Papasseit també prendrà vida durant la Festa dels Racons, que aquest any celebra el 10è aniversari i que es farà l’11 de maig a Tiana. Els passis comencen a les 16:30 h a l’encreuament de l’Avinguda Joan Garí amb Avinguda Lluís Companys.

La commemoració del centenari de la mort de Joan Salvat–Papasseit es tancarà a Tiana el 15 de juny en el marc de la Festa Major Petita de Sant Antoni, el 15 de juny, durant l’acte de lliurament de premis de la Mostra Literària.

Ves al contingut