Search
Close this search box.
Inici > Actualitat > Al servei del poble, amb més força que mai
Logo grup municipal Junts per Tiana

Al servei del poble, amb més força que mai Arrenca el nou curs polític amb un govern estable. Els vuit regidors i regidores de Junts per Tiana ga-ranteixen un govern fort al servei del poble per tirar endavant els grans reptes de futur. Un futur que comença ara.

L’estabilitat del govern ha de garantir que a Tiana s’hi visqui millor. Que el poble sigui millor. Ho farem respectant els nostres orígens, el nostre entorn, sabent d’on venim per poder iniciar el camí ferm de la transformació cap al futur de Tiana. Un poble adaptat a les noves necessitats i als nous reptes, que comença ara a caminar amb un nou govern que, amb pas ferm i amb els objectius clars, vol millorar la vida dels tianencs i tianenques escoltant i comptant amb tothom.

L’estabilitat i tranquil·litat que ga-ranteix el govern d’Isaac Salvatier-ra i els set regidors i regidores que l’acompanyen en aquest projecte és la garantia per anar teixint una nova administració que estigui a l’alçada del poble i de la seva ciutadania.

Amb els serveis públics com a gran objectiu per millorar i posant les persones al centre de totes les polí-tiques públiques d’un poble divers i obert a la modernitat.

D’aquí uns dies, l’equip de govern municipal presentarà el seu pla de mandat 2023-2027 fet des de la responsabilitat, el coneixement del poble a fons i el model que va triar la ciutadania a les urnes. Conti-nuem al servei del poble. Amb la dedicació de sempre. Amb més força que mai. Ara sí, comencem. Ara ve el que és bo.

Ves al contingut