Search
Close this search box.
Inici > Actualitat > Afectació important de mobilitat a partir del 10 de desembre amb motiu de les obres d’Edith Llaurador

Del 10 al 13 de desembre, amb motiu de les obres d’accessibilitat al tram del carrer Edith Llaurador, hi haurà afectacions importants per la mobilitat de vehicles, autobusos i restriccions d’aparcament. Durant 3 dies es farà el nou asfaltat de la cruïlla, el que suposarà talls de la via i itineraris alternatius.

Diumenge, 10 de desembre, quedaran tancats al pas de vehicles l’Avinguda Joan Garí, el camí Dalt d’Alella i el carrer Sant Cebrià. També quedarà tancat l’aparcament de la casa de la Palmera. No s’hi podrà aparcar fins dijous, 14 de desembre. La carretera tindrà només un carril de pas obert amb regulació per a vehicles amb semàfor i personal de l’obra.

El carrer Escalfapé s’adapta al pas de l’autobús i autocars i durant aquesta setmana es retiraran les pilones que delimiten el camí escolar.

Totes les obres dels carrers Carme, Bisbe Català, can Matas, Passeig Vilesa i Carme Donada tindran restringida l’entrada de camions mentre durin les obres d’asfalt del carrer Edith Llaurador per no col·lapsar la carretera ni les vies d’accés alternatives.

Accés veïnat can Gaietà, Vessants i Carmelità

El veïnat de can Gaietà haurà d’accedir a casa seva per Escalfapé, carrer del Carme o carrer del Pilar i pel camí del mig.

El veïnat de Vessants i Carmelità haurà d’accedir a casa seva pel carrer Castellà o pel camí dels Francesos.

Afectació línies autobús

Totes les línies d’autobús queden afectades per les obres. Però totes podran arribar al seu destí amb itineraris alternatius.

  • El B-29 farà la seva ruta habitual, tot i que de diumenge de 10 h a 13 h, no passarà per la carretera.
  • El B34 farà una ruta alternativa per poder arribar a destí sense passar per la carretera: Creu de Terme, B-20, B-500, Camí dels Francesos, president Lluís Companys.
  • El B35 entrarà a can Gaietà pel carrer Escalfaré i sortirà per Pau Casals.
  • L’autocar del Centre Ocupacional Verge de l’Alegria entrarà i sortirà pel carrer Escalfapé.
  • L’N-9 farà un primer final de línia a Creu de Terme i després entrarà a la B20 per poder arribar fins a president Lluís Companys.

Aparcaments

L’accés als aparcaments del centre del poble també es veurà afectat:

  • L’entrada i sortida a l’aparcament de l’Església serà pel camí Dalt d’Alella. Només es podrà accedir per can Gaietà, entrant per Escalfapé.
  • L’entrada a aparcament de la petanca s’haurà de fer pel carrer de Les Flors i la sortida per Sant Cebrià.
  • L’aparcament de la casa de la Palmera queda totalment tancat. No s’hi podrà aparcar fins dijous, 14 de desembre.
Ves al contingut