Search
Close this search box.
Inici > Actualitat > 8 de març #diainternacionaldeladona “ni un pas enrere”

Com cada 8 de març, els i les socialistes som part activa d’aquesta jornada mundial de lluita i reivindicació que es el Dia Internacional de les Dones, reafirmant que la igualtat entre homes i dones ha de vertebrar tota la nostra acció política.

Volem que aquest dia sigui un homenatge per a totes aquelles dones que han lluitat i lluiten dia a dia per assolir una realitat en què totes les persones gaudeixen dels mateixos drets i oportunitats, i en formen part d’una societat justa i equilibrada.

Enguany, hem volgut donar visibilitat al protagonisme de les dones tianenques en el món de l’esport. Parlem de dones grans i petites que han sigut i ho continuen sent promotores dels canvis socials que ha experimentat i ha de continuar experimentant el sistema esportiu del poble.

A més a més, aprofitem per fer una menció especial al paper dels centres educatius, dels clubs i entitats tianenques (socials, culturals, esportives, entre d’altres..) per la seva tasca imprescindible i implicació en posar el focus en els aspectes claus de l’agenda feminista.

Per acabar, ens comprometem en la propera legislatura en avançar més enllà i volem incorporar de forma transformadora la perspectiva de gènere mitjançant la innovació, la tecnologia i l’educació digital perquè ajudarà que les dones i les nenes prenguin més coneixement sobre els seus drets i a potenciar-ne l’exercici i l’activisme.

Ni un pas enrere!!

Ves al contingut