Search
Close this search box.
Inici > Actualitat > 100 dies de govern sense pla de govern
Logo PP

Ja ha passat la festa major i també els primers 100 dies de govern. És hora de fer les  primeres valoracions d’un equip de govern amb majoria absoluta que a dia d’avui no ens ha presentat el seu pla de govern que en altres temps tant i tant reclamaven. I del CAP? no en tenim noticies i de tantes altres promeses anunciades abans de les eleccions en la revista municipal o per les xarxes. Recordem les contradiccions per exemple del Carrer Matas, de prova pilot, a Scalextric, a rectificar i dir que permetrien l’aparcament a deixar-ho de mode permanent fins que peatonalitzin fins al Carrer Enric Borràs.

La fira també era una prova pilot que no ha satisfet ni a firaires ni a veïns de Can Gaietà. Això si l’adequació dels terrenys i la lluminària extra ha costat una despesa extra de més de 15000 euros i sumem perquè dintre d’uns mesos ens venguin que han d’apujar l’IBI i la taxa de residus domèstics mentre famílies monoparentals és queden sense un ajut per poder pagar l’IBI.

No nos quedaremos de brazos cruzados. Vamos a decir que NO a subidas de impuestos. Antes, eso si, pediremos eliminar gasto superfluo que hay y mucho en este nuevo gobierno.

Ves al contingut