Search
Close this search box.
Inici > Actualitat > 1 milió d’euros més d’IBI i cap retallada en el govern
Logo PP

Per primera vegada a la història de Tiana el PP ha votat en contra d’uns pressupostos. I ho fa conscient que hi ha alternatives a la pujada històrica de l’IBI que patiran tots els habitants de Tiana. Junts x Tiana no vol retallar en despesa supèrflua i prefereix apujar els impostos abans que retallar el capítol de despeses de personal polític. Si demanen un sacrifici al poble, que ho facin també ells.

I també estem en desacord amb algunes de les inversions que s’han aprovat: ens sembla un disbarat gastar 650.000 euros en fer un aparcament a Can Matas. Defensem els aparcaments, però no a aquest preu. També que s’inverteixi 125.000 euros a arreglar la Casa de la Delfina, enlloc de reparar el mur de la Casa de la Palmera i que es destini l’Escorxador com a centre cívic i cultural, que és pel que es va crear. També unificar l’escola bressol en un edifici entre d’altres.

No hi ha hagut voluntat d’arribar a acords, potser l’ala cupaire de Junts x Tiana no volia un acord de pressupostos amb el PP.

Gestión y planificación es necesaria para no cargar sobre los contribuyentes el descontrol. Que el gobieno también se apriete el cinturón.

Skip to content