Notícies

Dijous, 28 d'abril del 2016

Una rampa provisional millorarà l'accessibilitat a l'Església Parroquial a partir de la pròxima setmana

esglesia sant cebria

Servirà per donar servei i avaluar l'impacte real de la infraestructura per decidir si és la millor solució

La setmana pròxima l'Ajuntament instal·larà a l'Església de Sant Cebrià una estructura provisional que facilitarà l'accés a les persones amb mobilitat reduïda. Es tracta d'una mesura per millorar l'accessibilitat en uns mesos de major afluència a la parròquia donat que és època de comunions, casaments i batejos.

Els elements auxiliars que seran instal·lats de manera provisional, serviran d'assaig per veure de manera fefaent quin és el funcionament de la infraestructura quant als usuaris i sobretot per avaluar l'impacte estètic i visual que tindria la versió definitiva de la rampa. S'ha optat per fer aquest assaig, donat l'alt cost econòmic de l'obra definitiva i el gran impacte estètic que suposarà per la plaça de l'Església.

Aquesta actuació municipal, molt celebrada per Mossèn Joan Ballús rector de l'Església de Sant Cebrià, és una mostra del compromís del consistori per fer de Tiana un poble amb menys barreres arquitectòniques, pensant en les persones amb mobilitat reduïda i en total consonància amb el pla d'accessibilitat que es va aprovar per unanimitat al passat ple del mes d'abril. Prova d’aquesta voluntat de treballar plegats amb la resta de grups municipals és que aquesta actuació concreta del consistori es fa a proposta del Partit Popular de Tiana.