Notícies

Dimecres, 4 de gener del 2017

Tiana present a la reunió de municipis del Maresme per millorar la seguretat ciutadana

reunio seguretat 01.JPG

Hi han assistit representants polítics, els caps de Policia i els sots-intendents del Cos dels Mossos d’Esquadra 

Aquest matí s'han reunit a Argentona representants polítics i policials de tots els municipis del Baix Maresme i Maresme Central (fins a Caldes d'Estrac) que pertanyen a les àrees bàsiques policials de Premià de Mar i Mataró, així com els caps de Policia i sotsintendents del Cos dels Mossos d'Esquadra per treballar conjuntament en la millora de la seguretat ciutadana de la zona, concretament pel que fa als robatoris a domicilis.

Representant Tiana, han assistit a la trobada el regidor Xavier Doñate i el cap de la Policia Local Tomas Cabrejas. A la reunió s'ha acordat:

- sol·licitar una reunió amb l'Honorable Sr. Conseller d'Interior de la Generalitat de Catalunya, Sr. Jordi Jané, per tractar sobre la problemàtica i requerir-li més recursos per poder fer front als robatoris, tant pel que fa a la investigació com pel que fa a la presència pública d'agents.

- constituir com més aviat millor una Junta Comarcal de Seguretat, en el marc del Consell d'Alcaldes, per tractar de manera ordinària i a escala comarcal d'aquesta qüestió (ara mateix, la més important en l'àmbit de la seguretat ciutadana) i d'altres que puguin aparèixer. 

Aquestes dues reunions seran els propers passos que es faran després de la trobada d'avui.