Notícies

Divendres, 16 d'octubre del 2015

TIANA PEDALA!

Invitació

Un any més se celebra la "Pedalada 2015, una pedalada contra el canvi climàtic!"

Aquesta activitat té lloc en el marc de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura que se celebra a Catalunya i arreu d’Europa, de l’11 al 18 d’octubre, enguany sota el lema “Tria, canvia, combina”. La Setmana del 2015 proposa una cerca de noves formes de mobilitat més sostenibles, segures i saludables. Canviant la nostra manera de desplaçar-nos podem augmentar els nostres nivells d’activitat física, contribuir a millorar la qualitat de l’aire que respirem a les ciutats i ajudar a prevenir els accidents de trànsit. Escollir el transport públic col·lectiu per anar a la feina, caminar o moure’s en bicicleta per anar de compres en comptes d’agafar el cotxe pot ser una bona forma de protegir i millorar la salut.

La PEDALADA 2015 tindrà lloc el proper 18 d’octubre, a les 11h, al Parc de l'Antic Camp de Futbol. Prèviament, a les 10.30, es farà l’entrega de premis del II concurs escolar de dibuix “Mobilitat sostenible” a càrrec de la Sra. Núria Garcia, Regidora de l’Àrea
d'Espai públic, Urbanisme i Sostenibilitat de l’Ajuntament de Tiana. Al finalitzar la pedalada es lliurarà un obsequi als participants i hi haurà tallers per als més petits.