Notícies

Dimarts, 13 de Desembre del 2016

TIANA CELEBRA LA SETMANA SOLIDÀRIA

Del 12 al 17 de desembre

Tiana Solidària conjuntament amb l'Ajuntament organitza del 12 al 17 de desembre, la SETMANA SOLIDÀRIA.

Durant aquest dies es fa la recollida d'aliments, els podeu deixar tant a l'Ajuntament com als establiments del poble. Els productes més necessaris són: arròs, caldos, llegums, pasta, tomàquet fregit, llaunes, etc.

La cloenda de la recollida és farà a la Cataquística el dissabte 17 de desembre a partir de les 17.00h, es rebran els aliments recollits i és farà un espectacle de clowns de la Companyia Mabsutins.

A banda de la recollida d'aliments també es farà la recollida de joguines conjuntament amb la Creu Roja Montgat - Tiana. El dimarts 13 de desembre de 18.30h a 20.00h a la Sala d'Exposicions del Casal, podeu portar les joguines noves i alhora participar de la xerrada "Davant la crisi, el valor de les persones" sota la campanya "Els seus drets en joc", que preten cobrir la necessitat de milers d'infants arreu de Catalunya.

Dins de la Setmana Solidària també hi hauran dos actes per recollir diners per Proactiva Open Arms, ONG de Badalona que treballa per ajudar als refugiats. En un d'aquests actes participa l'escola de música, Mozart Tiana, organitzant un concert a les seva seu el proper divendres 16 de desembre a les 19.30h. 

El mateix divendres 16 de desembre a les 22.30h, Tiana Solidària projectarà el documental de Jordi Evole "Astral" a la Sala Albéniz.

Us esperem a tots, i gràcies per la col.laboració!!