Notícies

Dimarts, 22 d'agost del 2017

Tiana amb les víctimes dels atemptats de Barcelona i Cambrils

llibre condol

L'alcaldessa en funcions signa el llibre de condol de l'Ajuntament de Barcelona

L'alcaldessa en funcions de #Tiana Sra. Núria Garcia Seguer ha signat aquesta tarda a l' Ajuntament de Barcelona el llibre de condol a les víctimes dels atemptats terroristes de #Barcelona i #Cambrils i ha agrait als cossos de seguretat, mèdics i d'emergències la seva gran feina. L'escrit de l'alcaldessa en funcions és el següent:

Des de l'Ajuntament de Tiana condemnem i rebutgem tot tipus de violència i volem que els fets ocorreguts a Barcelona i a Cambrils no es tornin a repetir enlloc.

Volem mostrar el nostre suport a totes les víctimes d'aquests atemptats i a les seves famílies, així com també volem agrair a les forces de seguretat la seva tasca de control i vigilància que ha fet possible la captura dels culpables d'aquests atemptats. També als serveis d'emergència que han treballat per atendre els ferits, mostrant la seva professionalitat i implicació.

Aquests fets han demostrat que tenim uns ciutadans i ciutadanes disposats a col·laborar de manera desinteressada i amb entrega personal davant de les adversitats. I no podem permetre que aquest tipus de violència ens faci sentir vulnerables i ens angoixi, sinó que hem de ser forts i afrontar aquestes situacions amb valentia i coratge.

Seguirem endavant dialogant amb paraules de pau i sense odi.

L'alcaldessa en funcions de Tiana, Sra. Núria Garcia Seguer. Regidora d'Urbanisme.