Notícies

Dimarts, 20 de juny del 2017

PROJECTE AULA OBERTA D'ESTUDI PER A LES FAMÍLIES

780_0008_5617891_824e6765f0b6a3df402c3aaf20c04483

L'Escola d'Adults Timó obre les seves aules al mes de julio de 10h a 12h als alumnes de primària i a les seves famílies.

Inscripció: Del 19 de juny al 7 de juliol

L’escola d’adults TIMO és un espai acollidor i de trobada de totes les persones que, tenen com a motivació principal millorar la seva formació, aprendre, ensenyar, i sobre tot compartir coneixements. L’escola compta amb alumnes de diverses procedències i inquietuds, joves i adults, que confien en la tasca del centre, i a la qual s’integren com a una família, que té com a valors principals la igualtat d’oportunitats i un compromís social molt clar i definit.

El nostre principal objectiu és educar i formar persones que esdevinguin ciutadans integrats i compromesos en una societat en canvi constant. Tractem a cada alumne individualment, acompanyant-lo en el seu procés i fent-lo partícip de la seva evolució personal i acadèmica amb la intenció que arribi al màxim de les seves possibilitats.

És un centre obert als nous reptes i al seu entorn donant una especial importància a una xarxa comunitària on tothom hi té cabuda. El destinatari final i clar de la nostra feina com a educadores és l’alumne, i per això treballarem amb totes les persones de l’entorn.

En aquesta línia de treball, l’escola d’adults TIMO, obre les seves aules al mes de juliol de 10 a 12h als alumnes de primària i a la seves famílies amb l’objecte que tinguin un espai de referència i acompanyament en el repàs i estudi de continguts d’estiu. És un espai pensat per a les famílies i els infants, que rebran el suport i l’acompanyament de mestres i voluntaris.

Creiem que el treball infant, família, i mestre pot enriquir molt el procés d’aprenentatge dels alumnes, i que el concepte d’aula oberta d’estudi permetrà posar en valor la tasca educativa de l’escola d’adults, com a espai de referència  en l’educació a Montgat i Tiana.

Objecte

L’aula oberta d’estudi per a infants i famílies al mes de juliol és un recurs obert a totes les famílies de Montgat i Tiana que vulguin rebre acompanyament alhora de planificar les tasques de repàs o recuperació de matèries a l’estiu.

La participació a l’aula implica el compromís d’assistència del infant i almenys un adult major de 16 anys que acompanyi a l’infant en el procés d’aprenentatge.

Les famílies rebran el suport dels mestres i/o voluntaris de l’escola d’adults, que tutoritzaran la tasca de les famílies.

Objectius

1.- Facilitar hàbits i tècniques d’organització i estudi als infants i a les famílies.

2.- Donar suport a les responsabilitats parentals en temes educatius.

2.- Afavorir l’èxit escolar dels alumnes.

3.- Facilitar eines i recursos a les famílies que tenen més dificultats per donar suport i gestionar els temps d’estudi dels seus fills/es.

4.- Donar suport i  implicar a les famílies en els hàbits d’estudi dels seus fills/es.

Destinataris

Famílies amb infants de 6 a 12 anys de Montgat i Tiana que tinguin matèries de recuperació durant l’estiu o vulguin reforçar continguts i hàbits d’estudi a través dels quaderns o tasques de repàs.

Procediment inscripció

Caldrà fer la inscripció del 19 de juny al 7 de juliol al mateix equipament educatiu o al correu educaciomontgat@montgat.cat Caldrà especificar les matèries de repàs d’estiu, l’edat de l’infant (nom i cognoms) i de l’acompanyant.

Període de l’activitat

Del 10 al 28 de juliol: els dilluns, dimecres i divendres de 10 a 12h

Lloc

Escola d’adults TIMO