Notícies

Dilluns, 15 de maig del 2017

PREINSCRIPCIONS ALS PERFILS PROFESSIONALS DE FORMACIÓ I INSERCIÓ

PFI-PTT

PROMOGUTS PER TIANA, MONTGAT I ALELLA

Del 15 al 26 de maig s'obre el termini per presentar sol·licituds per al curs 2017-2018 als dos perfils professionals del Programa de Formació i Inserció del Pla de Transició al Treball del Baix Maresme que promouen des de fa quatre anys els ajuntaments de Tiana, Montgat i Alella per afavorir la inserció professional dels joves de 16 a 21 anys que no han aconseguit el títol de graduat de secundària obligatòria (ESO) i volen formar-se en una professió.

El curs 2017-2018 serà el setè curs que els ajuntaments amb el suport de la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya aposten per aquesta formació adreçada a joves no ocupats que compleixin com a mínim 16 anys i com a màxim 21 durant l'any d'inici del programa, que hagin abandonat l'educació secundària  PFIobligatòria sense obtenir-ne el títol. S'oferten dues modalitats formatives, per un total de 30 alumnes.

El  PFI- PTT BAIX MARESME, consta de dues modalitats.

Especialitat: Auxiliar d'hoteleria, cuina i serveis de restaurant

Especialitat: Auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic

El curs té una durada de 1.000 hores en les quals s'inclouen:

Mòduls de formació general

Mòduls de formació específica: Auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic i auxiliar d'hoteleria, cuina i serveis de restauració

Pràctiques en centres de treball

La seu del PFI-PTT Baix Maresme és l'Espai Jove de l'Ajuntament de Montgat, tot i que les especialitats es fan a Montgat, Badalona (seu del Gremi d'Hostaleria i Turisme Barcelonès Nord i Maresme Sud) i Alella. A Alella s'imparteixen les classes pràctiques d'auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic, a les aules de les antigues Escoles Fabra (Avinguda Ferran Fabra, 1).

Els joves (d'entre 16 i 21 anys que no hagin obtingut el GESO) interessats en inscriure's a alguna d'aquestes modalitats poden fer-ho a la seu del  PFI-PTT Baix Maresme, a l'Espai Jove d'Alella (Antigues Escoles Fabra, Av. Ferran Fabra 1, Alella). Cal demanar cita prèvia al tel. 93 555 39 12Horari: de dilluns a divendres, de 9 a 11h (visites concertades)

Matrícula, de l'1 al 8 de setembre del 2017

Els joves que hagin formalitzat les preinscripcions als dos perfils professionals hauran de tramitar la matriculació de l'1 al 8 de setembre a l'Espai Jove de Montgat.

Adjuntem calendari del procés de preinscripció curs 2017-2018