Notícies

Dimarts, 1 de març del 2016

Policia Local i Mossos d’Esquadra inicien campanya de seguretat porta a porta a les zones més vulnerables de Tiana

patrulles mixtes

Hi participen 4 patrulles mixtes amb 8 agents que informen i avaluen la seguretat dels domicilis particulars dels veïns

Aquesta campanya s’inicia després de l’anàlisi de les dades delinqüencials de fets succeïts a Tiana el 2015, on hi ha hagut un augment de robatoris amb força a domicili tant a habitatges unifamiliars com a pisos.

A la Mesa de Coordinació Operativa (MCO) celebrada entre la Policia Local i Mossos d’Esquadra el 21 de gener de 2016 es decideix que cal millorar en la prevenció, tant individual com de la policia, i per aquest motiu es decideix i es confecciona un pla d’acció que comença dilluns 29 de febrer.

Aquesta campanya porta a porta té com a un dels seus objectius facilitar consells als veïns de les zones més afectades i/o vulnerables del poble i a oferir consells de seguretat per evitar ser víctimes.

Les patrulles informaran els propietaris dels domicilis de les mesures de seguretat més efectives que poden adoptar (alarmes, portes blindades, baldes, temporitzadors automàtics d'encesa de llums, etc).

També està previst fer xerrades als veïns dels blocs de pisos i/o carrers més afectats. La intenció és que la campanya s’acabi a finals del mes de març.

Avui 1 de març, s’ha celebrat la Junta Local de Seguretat al municipi i en aquesta s’hi ha exposat a les autoritats el detall de les actuacions que comporta el pla d’acció i les millores que es volen aconseguir.

Si teniu dubtes:
Policia Local de Tiana
Carrer Marquès de Monistrol, 3
Telèfon: 933 95 15 15