Notícies

Divendres, 3 de març del 2017

Nou canal de comunicació entre les policies locals de Tiana i Montgat

xarxa rescat.JPG

La col·laboració entre cossos permetrà augmentar la seguretat als dos municipis

La Direcció General del Departament d'Interior de la Generalitat de Catalunya ha donat llum verda a l'activació d'un canal de comunicació entre les policies locals de Tiana i Montgat per facilitar la coordinació entre efectius i augmentar la seguretat als municipis. L'activació d'aquest canal, té un període de validesa de dos mesos prorrogables i inclou la gravació de les trucades entre ambdues comissaries per tal d'avaluar l'efectivitat de les actuacions efectuades.

Aquest canal forma part de la xarxa RESCAT, Radiocomunicacions d'Emergències i Seguretat de Catalunya, un operatiu especialment dissenyat per proporcionar cobertura, tant en nuclis de població com en entorns rurals, als cossos i col·lectius professionals implicats en la seguretat i les emergències a Catalunya. A Tiana comptem amb aquesta tecnologia des del passat mes de juliol.

La proposta de crear aquest canal sorgeix després de la reunió del passat dimecres 22 de febrer entre els màxims responsables de seguretat dels dos municipis i en breu podrien adherir-se la resta de municipis del Baix Maresme.