Notícies

Dimecres, 11 de novembre del 2015

La constitució del Consell d’Infants i Adolescents per al curs 2015-2016 omple la sala de plens de l’Ajuntament de Tiana

Consell d'infants'15 03

El Consell pretén fomentar els valors cívics entre els més joves, inculcant-los valors com la cooperació, la solidaritat o el respecte i fer-los partícips de les decisions i actuacions que es fan al seu municipi.

L’alcaldessa de Tiana, la Sra. Ester Pujol, el primer tinent d’alcalde i regidor de l’Àrea de gestió i millora de l'Administració, Sr. Ricard Fabra i la regidora de l’Àrea de benestar i drets socials, la  Sra. Marta Guàrdia han celebrat una audiència a la sala de Plens de l'Ajuntament per tal de constituir el nou Consell d'Infants i Adolescents de Tiana, per al curs 2015-2016.

Per primera vegada, aquest consell inclou també als adolescents que estudien a l’Institut Tiana i als que se’ls vol tenir en compte perquè expressin i ajudin a dissenyar la Tiana que volen els joves.

En l'acte de celebració s’han lliurat els diplomes acreditatius per a tots els participants a les eleccions d'enguany, samarretes i carpetes, així com les acreditacions de cadascun dels candidats del nou Consell (alumnes de les escoles Tiziana, Lola Anglada i de l’Institut Tiana).

 

Al llarg de l'acte també s’han detallat els encàrrecs a desenvolupar en el si del Consell per aquest curs:

 1.- Preparar el pregó de la Festa Major 2016.

 2.- Dissenyar la festa d’inauguració i la possible ubicació del Tramvia de Tiana (prevista per al 16 de setembre de 2016).

 3.- Repensar els camins escolars per millorar la mobilitat dels més joves i dels adults cap als centres educatius i els parcs, i en general, repensar com millorar la mobilitat a Tiana.