Notícies

Dimecres, 23 de juliol del 2014

L'AJUNTAMENT ACONSEGUEIX LA SUBVENCIÓ PER OBRIR EL PASEIG DE LA VILESA

Doble revolt.JPG

L'Alcaldessa va signar el dia 10 de juliol el conveni amb la Diputació de Barcelona.

El dia 10 de juliol d'enguany, l'alcaldesa de Tiana va signar un conveni amb la Diputació de Barcelona de traspàs de titularitat d'un tram de la carretera BV5008 i del projecte d'urbanització de la connexió del Passeig de la Vilesa - Avinguda Isaac Albéniz, que permetrà acabar amb la doble corba existent.

El conveni preveu que les obres, per un import de 269.748 euros, siguin finançades per la Diputació de Barcelona.


Amb aquesta obra, la part de carretera, que pertany a la Diputació, passarà a ser de Tiana. Això permetrà adaptar la zona als mateixos criteris estètics del projecte "Retrobem-nos" i convertir-la en un espai més agradable, tant per a conductors com per a vianants.

El govern municipal treballava des de l'octubre de 2013 per poder acabar amb aquesta incomoditat que hi ha al municipi. Obrir el Passeig de la Vilesa i connectar-lo amb l'Avinguda Isaac Albéniz permetrà fer una via més recta i ample. En aquest tram s'hi col.locarà un vial elevat que farà reduir la velocitat als vehicles.

Està previst que aquestes obres comencin a finals del mes de setembre i duraran, aproximadament, tres mesos. L'Ajuntament farà tot el possible perquè no afectin el trànsit: mentre s'estiguin fent els treballs d'enderroc i l'obertura, els vehicles podran continuar pujant i baixant del poble a través del doble revolt.

Adjunten conveni signat amb la Diputació