Notícies

Dijous, 31 de març del 2016

L’Ajuntament de Tiana posa en marxa un dipòsit de 3 Milions de litres d’aigua

aigua

Millorarà la pressió de la xarxa d’aigua al centre del poble i augmentarà l’autonomia municipal en cas d’un tall de subministrament

L’Ajuntament de Tiana dona resposta a una demanda històrica dels veïns del centre del poble: la falta de pressió d’aigua a algunes cases particulars. Aquesta millora no suposarà cap cost econòmic afegit a les arques municipals perquè la inversió l’assumeixen ATLL (Aigües Ter Llobregat) i la concessionària municipal SOREA (a través del seu fons de reposició).

El dipòsit de 3.000m3 (que dona cabuda a 3 milions de litres d’aigua) situat al carrer Ítaca, a Can Puigcarbó, se suma al servei que fins al moment donava el dipòsit de 800m3 situat a Can Ballús, al costat de l’Alegria, quintuplicant així la capacitat d’emmagatzematge d’aigua i possibilitant-ne una millor repartició.

La posada en marxa d’aquest dipòsit també suposarà una sèrie de millores col·laterals gràcies al tancament del dipòsit general del poble (de 100m3) situat a sota de l’edifici de Correus, evitant-ne les fuites, humitats i sorolls, i  estalviant-ne el manteniment periòdic que requereix aquest espai.