Notícies

Dimarts, 29 de Desembre del 2015

Homenatge al Sr. Joan Pujol

jutgespau 01

L'Associació Catalana en Pro de la Justícia en destaca la seva figura

Els jutges de pau de Cabrils i Argentona, els senyors Joaquin Forcada i Jordi Garcia Flamerich, han visitat l'Ajuntament per fer entrega a l'alcaldessa d'uns quants exemplars del Butlletí de l'Associació Catalana en Pro de la Justícia on es fa un homenatge al que va ser jutge de pau de Tiana el senyor Joan Pujol que va morir el passat mes de setembre a l'edat de 86 anys.

En el butlletí número 101 d'aquesta entitat sense afany de lucre que aplega els Jutges Titulars, Substituts i Exjutges de Pau de les poblacions catalanes, es destaca en un article editorial l'estimació i respecte que el poble de Tiana sentia pel senyor Joan Pujol. Aquí en teniu el text:

"Al jutge de pau de Tiana…
Joaquin Forcada
Jutge de Pau de Cabrils

En Joan Pujol va ser un jutge de pau estimat i recordat per tota la comunitat de Tiana. Jo el recordo de quan fèiem les reunions de l’agrupació de Jutges de Pau del Maresme com un home seriós i respectuós; que quan parlava tots l’escoltàvem perquè les seves paraules eren rectes i segures i ens ajudaven a tots a ser millors. Company dels seus companys, si et podia fer un favor te’l feia. Sempre que li preguntaves alguna cosa tenia la paraula justa. Persones com ell són les bones per un poble i de ben segur que tindrem un record per ell a les properes reunions. En nom de l’Associació Catalana per la Justícia i l’Agrupació de Jutges de Pau del Maresme, volem transmetre a la seva família el nostre condol per una pèrdua tan sentida. Al Consistori de Tiana, a l’alcaldessa Ester Pujol, filla del Jutge, el nostre suport en aquests moments difícils.
Joan Pujol descansi en pau."