Notícies

Dimarts, 24 de novembre del 2015

Es constitueix el Consell Municipal de Cultura

cc 03.JPG

Entitats culturals del poble es reuneixen amb la regidora Núria Blasco i amb representats dels altres grups municipals per crear un full de ruta cultural

Ahir dimarts es va constituir el nou Consell Municipal de Cultura de l'Ajuntament. La regidora Núria Blasco i representants dels altres grups municipals, van explicar que el Consell vol ser un espai de participació ciutadana i que té l’encàrrec d’elaborar un pla integral que reforci i potenciï la cultura del poble.

Per part de les entitats hi van assistir representants de la Societat Recreativa els Nou Pins, de l’Agrupació Artística el Casal, la Colla de Diables Trempera Nostramu, Descorxats, l’ AEiG Roger de Flor, l’Aula d’Extensió Universitària, els Amics de la Cartoixa, la Societat Coral Joventut Tianenca, l’Associació de veïns de la Virreina, l’AMPA Tiziana, l’AMPA de l’Institut Tiana, l'Agrupació Amics de la Sardana de Tiana, la Societat Gastronòmica i Bandebolit.

S’ha convocat als membres d’aquest Consell de Cultura a una nova trobada per començar a definir les línies d’actuació el pròxim dimecres 16 de desembre a les 18:30h.